In 2009 een carrière-switch gemaakt en in een aantal maanden tijd alle benodigde papieren gehaald om als rij-instructeur te gaan werken. Eerst al franchiser maar al vrij snel als zelfstandig ondernemer. Sinds november 2009 eigenaar en rij-instructeur van Peltenburg Rijopleidingen.

Dit jaar al 10 jaar met plezier in de auto en reeds vele tevreden jongens en meiden die bij mij met plezier hebben gelest en nu veilig rondrijden.

Ik ben geduldig, rustig en altijd goedgehumeurd. Bij mij in de auto staat altijd een muziekje op de achtergrond en is er een ontspannen sfeer. Je lest in een Nissan Qashqai. Deze auto is voorzien van alle moderne technieken en voldoet daarmee ruim aan alle eisen die het CBR stelt aan een lesauto. De Nissan Qashqai is een handelbare auto.

De rijopleidingen worden door mij persoonlijk verzorgd. Het is dus nooit een verrassing wie je komt ophalen. Een rijles duurt 60 minuten. In overleg bepalen we hoe vaak je rijles wilt nemen. Na het behalen van je Theorie examen is mogelijk om meerdere lessen aan elkaar te koppelen.

Lesauto Peltenburg Rijopleidingen

Als je bij mij in de auto stapt voor je rijopleiding dan gaan we er samen aan werken dat je met plezier, vlot, verantwoord en zo veilig mogelijk dat felbegeerde roze pasje in jouw bezit krijgt. Heb je vragen? Op de website worden waarschijnlijk al veel van je vragen beantwoord. Toch iets niet duidelijk? Bel mij of stuur een berichtje en ik neem dan contact met je op.

Goed om te weten! Als rij-instructeur ben je verplicht iedere vijf jaar je bevoegdheid te vernieuwen/verlengen. Hiervoor moet je opnieuw examen doen. Deze bijscholingsverplichting bestaat uit:

Praktijkbegeleiding:
Een keer in een periode van vijf jaar een praktische rijles geven met een examinator van het IBKI in de lesauto. Een IBKI-examinator beoordeelt deze rijlessen.

Theoretische bijscholing:
zes dagdelen van drie uur theoriecursussen volgen. In November 2019 heb ik deze onderdelen weer met succes afgerond.