Peltenburg Rijopleidingen

Graag stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Remco Peltenburg, sinds november 2009 eigenaar en rij-instructeur van Peltenburg Rijopleidingen. Ik ben een geduldige, rustige en een altijd goedgehumeurde instructeur. Je lest in een Hyundai I30. Deze auto voldoet ruim aan alle basiseisen die het CBR stelt aan een lesauto.

De Hyundai I30 is een handelbare auto. Wanneer je besluit met autorijles te beginnen, kan je je aanmelden voor de gratis proefles. Ik sta dan op het afgesproken tijdstip bij jou voor de deur. Hier begint je proefles. In deze les maak je kennis met mij en bespreken we samen je wensen en mogelijkheden. Ook kun je alvast een beetje wennen aan de auto. Wanneer je besluit je rijopleiding te volgen bij Peltenburg Rijopleidingen ontvang je een lesovereenkomst met Algemene Voorwaarden. Hierop worden de wensen en de mogelijkheden voor wat betreft het lessen maar ook de manier van betalen genoteerd. De rijopleiding wordt door mij persoonlijk verzorgd. Het is dus nooit een verrassing wie je komt ophalen. In overleg bepalen we je hoe vaak je rijles wilt nemen. Een rijles duurt 60 minuten maar het is ook mogelijk om meerdere lessen aan elkaar te koppelen of meerdere malen per week te lessen. Ik rij ook in de avonden en op zaterdagochtend.

Als je bij mij in de auto stapt voor je rijopleiding dan gaan we er samen aan werken dat je met plezier, vlot maar natuurlijk wel verantwoord en zo veilig mogelijk dat felbegeerde roze pasje in jouw bezit krijgt. Voor meer informatie kun je gerust een belletje geven of een berichtje sturen via het onderstaande contact formulier.

Remco Peltenburg