Praktijk

Kom meer te weten over de manier van lessen bij Peltenburg Rijopleidingen, verloop van examens of juist nieuwsgierig naar 2todrive?

Machtig je rijschool met DigiD

Voordat wij je praktijkexamen voor je gaan aanvragen moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als wij een praktijkexamen of toets voor je hebben gereserveerd of als deze is verschoven. Daarnaast zijn je adresgegevens automatisch voor ons beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR.

Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD.

Voor het machtigen heb je mijn rijschoolcode nodig:   5391A1

DigiD is je persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Geef deze nooit aan een ander! De machtiging blijft geldig tot je bent geslaagd. Wil je de machtiging eerder intrekken, lees dan eerst de machtigingsvoorwaarden.

Reservering

Peltenburg Rijopleidingen verzorgt de aanvraag van het praktijkexamen. Wij kunnen daarbij rekening houden met de dagen waarop je geen examen kunt doen, bijvoorbeeld door schoolexamens of vakantie. Kortom, wij kunnen samen met jou een examendatum plannen, wanneer jou dat het beste uit komt.

Bij de examenaanvraag hoor je een Eigen verklaring in te vullen. Dit is een formulier met tien vragen over je gezondheid. Dit formulier wordt door ons verstrekt en digitaal naar het CBR gezonden. Behalve als je één of meerdere vragen met ‘Ja’ moet beantwoorden. In dat geval vul je een papieren Eigen verklaring in, die naar het CBR verstuurt moet worden. Deze verklaring kun je aanvragen bij de gemeente waarin je bent ingeschreven.